vineri, 14 martie 2014

Institutul Blecher 85




Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, sâmbătă 15 martie 2014, de la ora 19:00, la Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la întâlnirea cu poeții Tiberiu Neacşu, Mircea Moroianu și Anastasia Gavrilovici.


Tiberiu Neacşu (n. 1981, Timişoara) a absolvit Facultatea de Litere la Craiova, urmând apoi cursuri de masterat, încheiate cu o lucrare despre poezia lui Ion Barbu. A debutat, ca urmare a câştigării concursului „Porni Luceafărul”, cu volumul „Nebuna” (2000). A doua sa carte a apărut, după o lungă pauză, la Editura Tracus Arte: „Acrobat în zece paşi” (2013).

Mircea Moroianu (n. 1981, Bucureşti) a absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine din cadrul Universităţii Politehnica. În 2013, a participat la cea de-a treia ediţie a concursului de debut Max Blecher – Herg Benet, iar manuscrisul său, Frumoasele dezechilibre”, a ieşit pe locul doi în urma voturilor celor cinci membri ai juriului.  

Anastasia Gavrilovici (n. 1995, Iaşi) este elevă în ultimul an la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava. Membră a cenaclului „Săgetătorul” şi redactor-şef adjunct al revistei „Alecart”. A câştigat în ultimii ani numeroase premii la concursurile pentru poeţi nedebutaţi în volum.

2 comentarii:

  1. nice ca mai aduci si autori aflati mai putin in lumina reflectoarelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. E un lucru deosebit că se organizează astfel de evenimente. Felicitări! Mult succes pentru evenimentul de mâine!

    RăspundețiȘtergere